Stap 1 verzenden 10 dubbele rode pioenrozen

Stap 1

Het verzenden van pioenen lijkt heel lastig, bloemen zijn producten die met de nodige aandacht behandeld moeten worden. Op de afbeelding kunt u zien welke producten wij gebruiken om de pioenen in zo goed mogelijke conditie bij u te krijgen. Bij pioenen.nl worden de pioenen niet zomaar ingepakt en verzonden. 

Stap 2 verzenden 10 dubbele pioenrozen

Stap 2 

Nadat we de benodigde zaken bij elkaar hebben gelegd gaan we beginnen met het klaarmaken voor de verzending. Als eerste pakken we de bloemen aan de onderkant in met foam. Deze foam doen we aan de onderkant van de pioenrozen. Het foam is al helemaal op maat voor zowel kleine als grote bossen pioenrozen. 

Stap 3 verzenden 10 dubbele pioenrozen

Stap 3

De pioenen kunnen een grote reis moeten maken. Om ze tijdens deze reis zo goed mogelijk in conditie te houden geven wij ze voeding. Met de Crysal Arrive Alive zorgen wij ervoor dat de pioenen in de beste conditie bij u geleverd worden. De Arrive Alive zorgt ervoor dat de knop van de pioenroos mooi gesloten blijft. 

Stap 4 verzenden 10 dubbele rode pioenrozen

stap 4

Om te zorgen dat er zo min mogelijk verloren gaat pakken wij de pioenrozen met het foam zo snel mogelijk in. De pioen houdt dan gedurende de volledige reis een mooie voorraad aan water met arrive alive. Dit is de garantie dat u, of degene waar u de pioenen aan wenst te verzenden een mooi product ontvangt. 

Stap 4 verzenden 10 dubbele rode pioenrozen

Stap 5

De laatste stap is het inpakken van het boeket in de speciaal hiervoor gemaakte doos. In deze dozen staan de pioenrozen mooi rechtop in de voeding. Voor de verzenders is direct duidelijk dat het een belangrijke zending is die met liefde behandeld moet worden. 
Dat blijkt overduidelijk uit de prachtige sterke doos waarin de pioenen worden verzonden. 
Zoals u kunt zien worden al onze pioenen uiterst zorgvuldig behandeld en met liefde verzonden. 

Pioenen per post? Wat zijn de kosten?

Als u een mooie bos pioenen wilt verzenden kan dit gewoon per post. Door de extra aandacht die wij de pioenen voor de verzending geven zorgen wij ervoor dat de pioenen vers bij u aankomen. En de kosten? Alles zit al bij de prijs in die wij u op de website tonen. Dit is dus incl. BTW en bezorgkosten.